Ekuazio linealen adierazpen grafikoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan ekuazio linealen adierazpen grafikoa ikusiko dugu. Bi aldagai ditugu, batetik independientea (X aldagaia ) eta bestetik dependientea (Y aldagaia ). Beraz grafikoak egiteko x aldagaiari baloreak emango dizkiogu y aldagaia kalkulatzeko.