Zenbaki osoak : ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Gutxi falta da klaseak hasteko eta momentu oso ona da errepaso bat egiteko eta hurrengo ikasturteko gaiak ikusteko. Bideo honetan zenbaki osoak ikusiko ditugu. Egunero erabiltzen ditugun zenbakiak dira. Beraz, garrantzi handiko bideoa da, eta ariketa pare bat egingo ditugu.