Angeluak : zer dira? : ze motatakoak daude? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Gaurko bideoan angeluak ikusiko ditugu. Zer dira, motak... Bideoak bi zati dauzka, honetan bakarrik motak ikusiko ditugu. Ikusiko duzuenez oso errazak dira eta naiz eta asko izan ondo ulertzen dira.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak