592 metroz goiti - Doxa Producciones (2018)
Zer bizi-aukera geratzen dira lurralde bat erabat eraldatzen dutenean? Nafarroako Pirinioaren magaletan, Itoizko urtegiaren eraikuntzak 1990eko hamarkadan zazpi herri eta hiru natura-erreserba ur azpian utzi zituen. 592 kotaren parean biluzik dagoen lur eremu batek banatzen du gaur egun bailarako paisaia. Kota azpitik, ura; gainetik, bizitza aurrera doa.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Azpiegitura handiak -- Nafarroa; Itoiz (Nafarroa) -- Urtegia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak