Bake matxinatua - Aranzadi, Unai; Mundubat Elkartea (2020)
Bake errebeldea, emakumeek eta gizonek zaindua. Kolonbiako biztanleek memoria historikoaz, parte-hartze politikoaz eta justizia sozialaz solasean, herrialdetik inoiz alde egiten ez duen gerra bati aurre egiteko.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Kolonbia -- FARC; Kolonbia -- Egoera soziala; Kolonbia -- Bake-prozesua; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak