Bake matxinatua / egileak, Unai Aranzadi; Mundubat Fundazioa - Aranzadi, Unai (2020)
Bake errebeldea, emakumeek eta gizonek zaindua. Kolonbiako biztanleek memoria historikoaz, parte-hartze politikoaz eta justizia sozialaz solasean, herrialdetik inoiz alde egiten ez duen gerra bati aurre egiteko.