Notak mugimenduan - Tejedor, Oskar (EITB, 2016)
XVII. mendean, Frantziako Luis XIV erregeak Musika et Dantza Akademia sortu zuen Versaillesen. 2013ko ekainean, leku berean, Biarritzeko Malandain Ballet konpainiak bere azken koreografia eskaini zuen, Euskadiko Orkestra Sinfonikoaren musikaz lagunduta. Euskal Herriko bi lurralde, bi hiri eta bi diziplina artistikok elkarrekin sortu zuten proiektu kulturala izan zen: Serguei Prokofieven Errauskine ikuskizuna.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Gaur egungo dantza -- Biarritz; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak