Euskaldunon Goya - Urkizu, Urzi; Berria (Egunkaria) (2016)
Luis Goia (Lezo, Gipuzkoa, 1951-Donostia, 2006) zinema ekoizlea, zuzendaria eta Euskaldunon Egunkaria-ren bultzatzailea hil zela 10 urte bete ziren. Urteurren horren harira, Goiaren ibilbideari buruzko 'Euskaldunon Goya' ikus-entzunezko lana egin zuen Berriak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Goya, Luis; Euskaldunon Egunkaria; Euskal zinema; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak