Euskaldunon Goya / egileak, Berria.eus, Urtzi Urkizu - Urkizu, Urzi (2016)
Luis Goia (Lezo, Gipuzkoa, 1951-Donostia, 2006) zinema ekoizlea, zuzendaria eta Euskaldunon Egunkaria-ren bultzatzailea hil zela 10 urte bete ziren. Urteurren horren harira, Goiaren ibilbideari buruzko 'Euskaldunon Goya' ikus-entzunezko lana egin zuen Berriak.