Jostunak - Gure Esku Dago (2014)
Herritarren borondateak jositako Gure Esku Dago ekimenaren sorrera eta garapena ditu ardatz lanak, 2014ko ekainaren 8ko giza katea barne. Erabakitzeko eskubidearen inguruko korapilo nagusiez hausnarketa dakar. .
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Erabakitzeko eskubidea; Herri-mugimenduak; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak