Jostunak / zuzendaritza, Eriz Zapirain (2014)
Herritarren borondateak jositako Gure Esku Dago ekimenaren sorrera eta garapena ditu ardatz lanak, 2014ko ekainaren 8ko giza katea barne. Erabakitzeko eskubidearen inguruko korapilo nagusiez hausnarketa dakar. .