Urkiolara / iturria, "Garoa" (Frantziskotar argitaletxea) ; idazlea, Txomin Agirre ; irakurlea, Karmele Igartua ; grabazioa, Pako Eizagirre - Agirre, Txomin (1864-1920); Igartua, Karmele (1959-2010); Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2007)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...