Joanes artzaia - Agirre, Txomin (1864-1920); Eizagirre, Pako ([Gasteiz] : Pako Eizagirre, 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...
Keywords: Irakurketa sustatzea; Podcastak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak; Audioak; Helduentzako Literatura