Joanes artzaia / iturria, "Garoa" (Frantzizkotar argitaletxea) ; idazlea, Txomin Agirre ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Agirre, Txomin (1864-1920); Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...