Haurtzaroaren negarra / iturria, "Egunkaria" (Pako Aristi) ; irakurlea, Itziar Garmendia ; grabazioa, Pako Eizagirre - Aristi, Pako; Ayarza Garmendia, Itziar; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2007)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...