Perretxikoak eta etxeko katua / iturria, "Diario Vasco" (Nikolas Zendoia) ; irakurlea, Mari Paz Elortza ; grabazioa, Pako Eizagirre - Zendoia, Nikolas; Elortza, Mari Paz; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...