Mydasek belarriak ditu / iturria, "Eracusleac" (Agirre Asteasukoa) ; irakurlea eta grabazioa, Pako Eizagirre - Eizagirre, Pako; Agirre, Juan Bautista (1742-1823) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2018)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...