Txaloak jo beharra / iturria, "Bilbo irribarrez" (Bizkargi argitaletxea) ; idazlea, Mikel Zarate; irakurlea, Nieves Onaindia ; grabazioa, Pako Eizagirre - Zarate, Mikel (1933-1979); Onaindia, Nieves; Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...