Inaxio maitia / iturria, ezezaguna ; irakurlea, Iolande Ostolaza ; grabazioa, Pako Eizagirre - Eizagirre, Pako; Ostolaza, Iolande; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2010)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...