Emakume bat asto gainean / iturria, ezezaguna ; irakurlea eta grabazioa, Pako Eizagirre - Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2011)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...