Bergerac-eko Cirano / iturria, ezezaguna ; irakurleak, Joseba Gallastegi, Pako Eizagirre ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Gallastegi, Joseba; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2010)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...