Euskara arin-arin : Lehen Hezkuntza 5 - Rojo, Jon Ander; Goikoetxea, Josu; Santxo, Joseba; López-Sáez Rodríguez-Piñero, Maite; Aranberri, Idoia; Caballero, Paul; Hernández Pintor, Nuria (Etxebarri : Zubia, 2019)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak