Matematika : Lehen Hezkuntza 1 - Santxo, Joseba; López-Sáez Rodríguez-Piñero, Maite; Camacho Díaz, Vicente; Rodríguez Pecharromán, Magdalena; Basterretxea, Ainhoa; Pfeil, Stefanie; Gonzalez, Elisabet (Etxebarri : Zubia, 2018)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak