Matematika : Lehen Hezkuntza 3 - Almodóvar Herráiz, José Antonio; Basterretxea, Ainhoa; Sánchez Figueroa, Domingo; Ágreda Yécora, José Luis; Flores, Enrique; Leal Uguina, Eduardo; Garate, Josu (Etxebarri : Zubia, 2019)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak