Tene Lehiaketa 1991 / Debako Kultur Elkartea, Debako Udala - Aranburu, Iñigo; Martinez Azkuenaga, Gonzalo; Urteaga Garmendia, Joxemari; Belmonte F. de Larrinoa, Joxe; Martinez Fuentes, Jose Antonio; Urain, Jokin; Kastañares Etxezarreta, Asier (Tene Lehiaketa, 1991)
Debako Udalak eta Kultur Elkarteak antolatzen duten TENE LEHIAKETAk ibilbide luzea egin du honez gero eta Euskal Herrian zehar prestigioa bereganatu, ipuingile onak eta idazle berriak plazaratzen egindako lanagatik. Horren erakusgarri dugu aurtengo liburu hau ere. Ausart eta kementsu datoz idazle gazteak, hala nola, Iñigo Aranburu legazpiarra bi ipuinekin, eta ideia eta aire berriak dakarzkigute beste egileek ere: Gonzalo Martinez, Joxe Mari Urteaga, Joxe Belmonte, Jose Antonio Martinez, Jokin Urain... Ugaritasuna eta aniztasuna, bizitasunaren izpilu.