Matematika : Lehen Hezkuntza 5 - Almodóvar Herráiz, José Antonio; Rufes Zazo, José Luis; Losantos, Cristina; Leal Uguina, Eduardo; Garate, Josu (Etxebarri : Zubia, 2019)
Liburu hau hiru liburukik osatzen dute (lehen hiruhilekoa, bigarren hiruhilekoa eta hirugarren hiruhilekoa).
LH, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak