Udazkenerako hamar kanta - Ezkiaga, Patxi (1943-2018); Kutxa Fundazioa ([Donostia-San Sebastián] : Fundación Kutxa = Kutxa Fundazioa, 1999)
Irun Literatur Sariak Kutxa Fundazioak antolatu ohi ditu, literatura sustatu eta beronen gizarte-hedapenari laguntzeko asmoz. Lan honek 1999ko Olerki Saria irabazi zuen. Jaun andre horrek izan ziren Epaimahaikide: Santiago Aizarna, Henrike Knör, Lourdes Otaegi, Xabioer Leta eta Patri Urkizu.
Irun Hiria Olerki saria, 1999
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak