Udazkenerako hamar kanta / Patxi Ezkiaga Lasa - Ezkiaga, Patxi (1943-2018) (Irun Hiria literatur sariak, 1999)
Irun Literatur Sariak Kutxa Fundazioak antolatu ohi ditu, literatura sustatu eta beronen gizarte-hedapenari laguntzeko asmoz. Lan honek 1999ko Olerki Saria irabazi zuen. Jaun andre horrek izan ziren Epaimahaikide: Santiago Aizarna, Henrike Knör, Lourdes Otaegi, Xabioer Leta eta Patri Urkizu.