Eguzkia ezkutatzen denean - Biguri, Koldo; Kutxa Fundazioa ([Donostia] : Kutxa Fundazioa = Fundación Kutxa, 1996)
Donostia Hiria-Ciudad San Sebastián Ipuin-Sariketa Donostiako Udal Txit Gorenak eta Gipuzkoa Donostia Kutxaren Kutxa Fundazioak deitu, eta Gipuzkoa Donostia Kutxaren Kutxa Fundazioak babesten dute. Honako lan honek 1996. Urteko Saria irabazi du, Gurutze Aldabaldetreku Andreak, Gerardo Markuleta Jaunak eta Goxerra Garzia Jaunak osatutako epaimahaiak erabaki duenez.
1996. Donostia Hiria Ipuin Saria
1996. Donostia Hiria Ipuin Saria
Keywords: Helduentzako Literatura