Haitzuloetan [Haur Hezkuntza 5 urte] : denboraren esploratzaile - Susana Domínguez; Moreno, Marival; Díaz, Ana María; Casini, Juan; García Pérez, Marta; Menéndez, Pilar; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Madril] : SM Ikasmina, 2018)
Haur Hezkuntzako 2. zikloko Esploratzaile metodoa, proiektuka ikastekoa, Ikasmina argitaletxearen Argitalpen Proiektuaren parte da. Karpeta honen barruan daude: ikaslearen koadernoa (besteak beste, familiarentzako gutunak, autoebaluazioa eta askotariko adimenen erregistroa), karpeta bat (proiektuko hiru faseetako lanak gordetzeko: Hastera goaz, Ikusi eta ikasi eta Lortu dugu! Familiari proiektua aurkezteko gutun bat dator), eta eranskailuak eta trokelatuak (tartean, plastikako irudiak, hezkuntza emozionala, taldeko jarduera, jolasa, mozorroa, eta ikasgelaren antolamendua). Proiektu honetan Historiaurrea ikertuko da, eta haitzuloetan nola bizi ziren ikusiko dugu: Historiaurreko animaliak, eguneroko bizitza eta artea.
Haur Hezkuntza, 5 urte
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Historiaurrea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Curriculumeko baliabideak