Ehiza eta arrantza hiztegia / [egilea, UZEI) (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2017)
Ehiza eta arrantzaren inguruko terminologia biltzen du hiztegi honek, gaztelaniaz, ingelesez, frantsesez eta euskaraz. Euskararen Aholku Batzordearen Terminologia batzordeak onetsitako lan bat da, eta Euskalterm EAEko Terminologia Banku Publikoan sartu da hiztegia.