Traumatologia hiztegia - Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Kultura Saila. Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; UZEI (Donostia) (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2017)
Traumatologiaren inguruko terminologia biltzen du hiztegi honek, gaztelaniaz, ingelesez, frantsesez eta euskaraz. Euskararen Aholku Batzordearen Terminologia batzordeak onetsitako lan bat da, eta Euskalterm EAEko Terminologia Banku Publikoan sartu da hiztegia.
Bibliografia: 145-147 or.
Glosarioa euskaraz eta itzulpena gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez
Keywords: Traumatologia -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak