Matematika Haur Hezkuntza 1 - Zurita, Ana; Martínez Montero, Jaime; Etxeberria, Jabier (Madrid : Anaya-Haritza, 2017)
ABN metodoa Anaya/Haritzak Haur Hezkuntzarako sortu duen proiektu pedagogikoa da. Matematikako karpeta honetan eduki hauek jasotzen dira: zenbatu (zenbaketaren faseak; hamarrekoa lortu, zenbatu eta adierazi, zenbaki-segidak, subitizazioa); zenbakiaren zentzua (banaketa irregularra eta askea, banaketa proportzionala, banaketak berrorekatu, zenbakiak erdibitu, multzoak konparatu, konposizioak eta deskonposizioak diruarekin, estimazioa); zenbakien transformazioak (batuketa, kenketa, biderketa eta zatiketa); geometria (espazioa esploratu, ordena espazioan, geometria); logika (multzo logikoak, segidak).
Karpeta honetan ikaslearen 2 koaderno daude.
2016/12/22
HH, 3 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak