IQ puzzler pro (Belgika : Smart games, 2015)
120 erronka aurkituko dituzu adimena eta buru trebetasuna erakusteko, zailtasunak hiru mailatan banatzen dira.
6 urtetik aurrera.
Argibideak ingelesez, gaztelaniaz, frantsesez, nederlanderaz, alemanez, danieraz, finlandieraz, suedieraz, portugesez, italieraz eta errusieraz.
Keywords: Jolas didaktikoak