Cortex challenge (Frantzia : Zygomatic, 2019)
Jokoaren helburua garun-puzzlea osatzen lehena izatea da, horretarako gainerako jokalariekin lehiatu beharko da, guztira 8 proba desberdinetan. Joko dibertigarria adimen, memoria eta abiadura gaitasunak lantzeko.
90 karta (74 proba-karta, 6 erronka-karta, 10 karta ukipenezkoak erliebean), 6 garun-puzzle
6 urtetik aurrera
Argibideak frantsesez, ingelesez, gaztelaniaz, alemanez, nederlanderaz eta italieraz
Keywords: Jolas didaktikoak