Cortex challenge (Zygomatic, 2019)
Jokoaren helburua garun-puzzlea osatzen lehena izatea da, horretarako gainerako jokalariekin lehiatu beharko da, guztira 8 proba desberdinetan. Joko dibertigarria adimen, memoria eta abiadura gaitasunak lantzeko.