Virus! - Cabrero, Domingo; López, Carlos; Santisteban, Santi (Madrid : Tranjis games, 2020)
Karta-joko kutsakorrena. Egiozu aurre pandemiari eta izan zaitez lehena birusak deusestatzen eta gorputz osasuntsu bat isolatzen. Maltzurkeria erabili garaipena eskuratzeko.
68 karta
8 urtetik aurrera
Argibideak gaztelaniaz, frantsesez eta ingelesez.
Keywords: Jolas didaktikoak