Virus! / [egileak] D. Cabrero, C. López, S. Santisteban ; ilust. David GJ] - Cabrero, Domingo (Tranjis games, 2020)
Karta-joko kutsakorrena. Egiozu aurre pandemiari eta izan zaitez lehena birusak deusestatzen eta gorputz osasuntsu bat isolatzen. Maltzurkeria erabili garaipena eskuratzeko.