Rhino Hero Super Battle / egileak, Scott Frisco eta Steven Strumpf ; [irudigilea, Thies Schwarz] - Frisco, Scott (Habba, 2017)
Hemen da berriro ere Rhino Hero! Oraingoan lagun eta guzti dator, gainera! Rhino Hero, Superjirafa, Elefante kapitaina eta Pinguino maskaraduna norgehiagokan ariko dira etxe orratzetan gora. Nor izango da garaile? Ez al dira kikilduko tximino-armiarmekin?3D joko ikusgarria eta zalapartatsua.