Enarak - Gurrutxaga Uranga, Amagoia (Oñati : Udala, 2019)
Lan honek 1960ko eta 1970eko hamarkadetan kanpoko beste herrialde batzuetatik -Andaluzia, Galizia eta Extremadura, adibidez- Oñatira bizitzera etorritako hamaika herritarren testigantzak batzen ditu.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Emigrazioa eta immigrazioa; Oñati -- -Historia; Monografiak