Nature Change : [erakusketa] - Van den Driessche, Koenraad; Marder, Michael; Montesinos Llinares, Lidia; Koochaki, Nader; Jaka, Aiora; Martínez Rubio, Elena; Sorarrain, Unai; Cristina Enea Fundazioa ([Donostia] : Cristina Enea Fundazioa, 2020)
Katalogo hau Kimia Kamvariren "Nature Change" erakusketaren harira argitaratu da, zeina Cristina Enea Fundazioak Ingurumen Baliabideen Etxean antolatu baitzuen 2018ko azoaroaren 22 eta 2019ko otsailaren 22 bitartean.
Donostiako Ingurumen Baliabideen Etxean 2018ko otsailaren 22tik maitzaren 20ra egindako erakusketaren katalogoa
Keywords: Kamvari, Kimia -- Erakusketak; Monografiak