Nature Change : [erakusketa] / Kimia Kamvari ; editorea, Nader Koochaki ; testuak, Koenraad Van den Driessche, Michael Marder, Lidia Montesinos Llinares , [itzulpenak, Aiora Jaka Irizar, Elena Martinez Rubio ; argazkiak, Unai Sorarrain, Nader Koochaki, Kimia Kamvari] - Van den Driessche, Koenraad; Marder, Michael; Montesinos Llinares, Lidia; Koochaki, Nader; Jaka, Aiora; Martínez Rubio, Elena; Sorarrain, Unai (Cristina Enea Fundazioa, 2020)
Katalogo hau Kimia Kamvariren "Nature Change" erakusketaren harira argitaratu da, zeina Cristina Enea Fundazioak Ingurumen Baliabideen Etxean antolatu baitzuen 2018ko azoaroaren 22 eta 2019ko otsailaren 22 bitartean.