Memoria argitaraezinak : Pablo Bilbao Aristeguiren biografia = Memorias impublicables : semblanza de Pablo Bilbao Arístegui - Calleja, Seve; García Trujillo, Sebastián; Bizkaia. Foru Aldundia. Kultura Saila (Bilbao : Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
"Memoria argitaraezinak", gizon berezi baten xumetasuna, soiltasuna eta sentsibilitate bikaina berpizten dituzte. Antza denez, bertan ez da figura idiliko bat orraztu; zatikatutako mila xehetasunak garai gogorretako eta egoera zailetako bizitza baten prozesua islatzen doaz. Lehenengo, abokatu-lanetan aritu izana eta, urte batzuk geroago, ustekabean, "in aeternum" apaiz egin zenean...
Bibliografia: 145-146 or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Bilbao Aristegui, Pablo -- (1915-2002); Monografiak; Biografiak