Memoria argitaraezinak : Pablo Bilbao Aristeguiren biografia = Memorias impublicables : semblanza de Pablo Bilbao Arístegui / Seve Calleja ; [hitzaurrea, Sebastian Garcia Trujillo] - Calleja, Seve (Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
"Memoria argitaraezinak", gizon berezi baten xumetasuna, soiltasuna eta sentsibilitate bikaina berpizten dituzte. Antza denez, bertan ez da figura idiliko bat orraztu; zatikatutako mila xehetasunak garai gogorretako eta egoera zailetako bizitza baten prozesua islatzen doaz. Lehenengo, abokatu-lanetan aritu izana eta, urte batzuk geroago, ustekabean, "in aeternum" apaiz egin zenean...