Hatsaren poesia : olerki bilduma 2020 - Maia Urroz, Ainara; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa Elkartea, 2020)
Liburu hau agertu da 2020ko apirilaren 5ean 22. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura