Hatsaren poesia : olerki bilduma 2020 / [editorea, Ainara Maia Urroz] - Maia Urroz, Ainara (Hatsaren poesia, 2020)
Liburu hau agertu da 2020ko apirilaren 5ean 22. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean.