Hatsaren poesia : olerki bilduma 2019 - Maia Urroz, Ainara; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa Elkartea, 2019)
Liburu hau agertu da 2019ko apirilaren 27an 21. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura