Hatsaren poesia : olerki bilduma 2019 / [editorea, Ainara Maia Urroz] - Maia Urroz, Ainara (Hatsaren poesia, 2019)
Liburu hau agertu da 2019ko apirilaren 27an 21. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean.