Argazkigintza sortzailearen oinarriak / [testua] Eneko Sueskun Muzás - Sueskun Muzás, Eneko (Círculo Rojo, 2019)
Eskuliburu honek argazkigintza alorreko ikasleei eta zaleei lagundu nahi die argazki kamera eskuz erabiltzeko moduak ezagutzen eta, argazkigintzari lotuta, hizkuntza plastikoaren oinarriak berenganatzen. Hizkuntza errazean idatzita, gai bakoitzaren aurreko ulermena errazten duten grafikoekin eta adibideekin ilustratuta daude azalpenak. Kapituluetan zehar ariketa praktiko batzuk planteatzen dira irakurleak bere praktikan txertatu ditzan kontzeptuak eta teknikak.