J'apprends le basque = Euskara ikasten dut / Beñat Laxague - Laxague, Beñat (Maiatz, 2020)
Maiatz.-eko argitaletxeak Beñat LAXAGUEn « J'apprends le basque, euskara ikasten dut » aurkezpena eskaintzen digu. Sortzez aldudarra den autoreak ikasbide berezi bat eskaintzen du lan honekin, bereziki itzulia dena euskara ikasi nahi duten jende frantses hiztunenetzat.